"Hvad koster det, når personalet mister motivationen?"

Mål engagement med Simployer &frankly

Vi taler om hårde fakta. Spar tid og penge med den rette HR-ekspertise og indsigt. Undgå at miste vigtigt personale. Reducér spild af personaleressourcer. Rigtige HR-redskaber betaler sig.

Hvad koster det, når en dygtig holdspiller siger op? Og hvad koster det i forhold til at gribe ind tidligere? Hvad koster det at sygemelde en udbrændt kollega? Og hvad koster det i forhold til at gribe ind i tide?

Prøv Simployers værktøj til at måle engagement - det betaler sig.

Book demo

Se, hvordan engagement kan hjælpe dig

Webinar vært Thomas Jankowski Nielsen

Gratis webinar 12. december

Nøglen til succes: En databaseret tilgang til medarbejderengagement

Deltag og opdag, hvordan en datadrevet tilgang til medarbejderengagement vil give HR og ledere mulighed for ikke bare at forstå medarbejderne bedre, men også adgang til at se data om organisationen eller de forskellige teams i realtid.

Læs mere

Hold dig opdateret og bliv mere proaktiv

Arbejdsmiljøet kan ændre sig hvert minut. Det er vigtigt at holde dig løbende opdateret om, hvordan dit team og din organisation har det. At kunne handle hurtigt på nye forudsætninger er nødvendigt for at kunne opnå succes. Med Simployer &frankly kan du hele tiden holde dig opdateret.

Få mere viden om vores engagementmodel

33% øget produktivitet!

For at kunne træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt, er det nødvendigt at forstå alle dele af din organisation. Med Simployer &frankly kan du løbende måle, hvordan medarbejderne oplever arbejdspladsen og få aktuelle indsigter, så du kan handle proaktivt. I organisationer med højt engagement kan man se en øget produktivitet på op til 33%.

Få mere viden

Engagement burde være lige så vigtigt som aktiekursen

Ved konstant at arbejde med engagement kan du som leder og medarbejder skabe forandring i små skridt, øge medarbejdertilfredshed og øge produktiviteten. Med Simployer &frankly kan du:

  • Arbejde strategisk med forandring
  • Motivere til adfærd, der styrker jeres kultur og er i overensstemmelse med jeres vision og mål

Se anvendelsesområder

Tag dagens bedste beslutning og begynd at måle engagement allerede i dag!

Få vigtige indsigter og behold dine talenter. Udfyld formularen for at booke en demo af løsningsværktøjet med os.