Simployer opkøber svensk HR-virksomhed, der er i stærk vækst

Simployer opkøber i dag AlexisHR AB. Det er en af de mest betydningsfulde opkøb i Simployers 40 år lange historie. Opkøbet repræsenterer en betydelig milepæl for Simployers vækstmål om at blive Nordens førende HRM-leverandør.
Cornelia Bjørke-HillHead of Group Communications & PR
onsdag den 14. februar 2024
Læsetid: 1 minutt
Vigleik Takle, administrerende direktør Simployer

AlexisHR blev grundlagt i 2019 og har haft en imponerende hurtig vækst i SMB-segmentet. De er kendt for deres moderne tilgang til HR-teknologi, hvor de gennem AI hjælper kunder med at effektivisere HR-processer, forbedre samarbejder og skabe gode brugeroplevelser.

Vigleik Takle, administrerende direktør i Simployer Group, understreger opkøbets strategiske betydning:

– Opkøbet giver os mulighed for effektivt at rette os mod det hurtigt voksende SMB-marked for virksomheder i Nordeuropa. Ved at inkludere AlexisHR's moderne og innovative løsninger i vores tilbud, er vi klar til at tilbyde vores kunder mere moderne, brugervenlige og omfattende HRM-løsninger, siger Takle. 

Unik kombination af teknologi og viden 

Opkøbet er i tråd med Simployers vision om at give kunderne mulighed for at indfri det fulde potentiale i deres medarbejdere. Det bliver en unik sammensætning, når det kombineres med Simployers traditionelle styrke inden for HR-ekspertise og vidensløsninger. AlexisHR's kunder vil nu drage fordel af stor HR-ekspertise, mens Simployers kunder vil få adgang til endnu mere innovativ HRM-teknologi: 

– Jeg er utroligt stolt af, hvad vi har opnået hos AlexisHR, og jeg ser meget frem til samarbejdet med Simployer. Ved at kombinere vores AI-drevne tilgang med deres dybdegående HR-viden og skræddersyede værktøjer, er jeg sikker på, at vi vil tilbyde vores kunder uovertrufne HR-løsninger, siger Nima Samimi, grundlægger og administrerende direktør i AlexisHR AB. 

Simployer har en lang tradition med at opkøbe HR-firmaer i Sverige. Tidligere firmaer, kendt som Tholin & Larsson, Netcompetence, &frankly og Edge HR, er i dag en del af Simployer. 

Om AlexisHR 

AlexisHR AB er et hurtigt voksende HRM-softwarefirma med 27 ansatte grundlagt i 2019 med hovedkontor i Stockholm, Sverige. På kort tid har AlexisHR opbygget en moderne og innovativ HRM-software, der gør medarbejderadministration problemfrit og enkelt. Alexis har en hurtigt voksende, international kundebase med kunder i bl.a. Sverige, Norge, Holland og flere andre europæiske lande. 

Hold dig opdateret med vores gratis nyhedsbrev

Rise & Shine-nyhedsbrevet er for HR og ledere, der vil frigøre det fulde potentiale i deres medarbejdere. ⭐

Udfyld formularen nedenfor, og modtag Rise & Shine!

Del siden: