Inspiration fra vores kunder

De er dedikerede til at skabe engagement, fremme komplekse forandringer og opbygge fantastiske arbejdspladser – vores kunder imponerer os hver dag!

Book demo

Et udvalg af vores kunder

Øget engagement, opbygning af en sund kulturer og fremdrift af positiv forandring er blot nogle af de resultater, vores kunder har opnået ved at bruge Simployer &frankly.

Øger selskabets værdi ved at dokumentere HR

Jakob Lunøe i Delogue PLM mener, at deres virksomhed er et tocifret millionbeløb mere værd, fordi de kan dokumentere HR-nøgletal som eNPS og medarbejderengagement - ved hjælp af værktøj fra Simployer.

Tror på, at trivsel er helt afgørende

Ditte Buch Andersen i Neurons mener, at trivsel har indflydelse på alt i virksomheden, og at HR’s rolle i dette er så afgørende, som den kan blive.

- Kulturen kan mærkes i hjertet

Læs hvordan Rituals opbygger en kultur, hvor medarbejderne støtter hinanden, og hvor engagement og produktivitet går hånd i hånd.

Telenor får liv i strategierne ved hjælp af pulsmålinger

Telenors Sebastian Pehrson gør virksomhedsstrategien levende i hverdagen ved hjælp af pulsmålinger.

Dustin's bæredygtige profil øger medarbejderengagementet

For it-virksomheden Dustin er det tydeligt at se, at deres fokus på udvikling og bæredygtighed har en positiv effekt på medarbejdernes engagement.

Knowit øger engagementet på afstand

Med 28 ud af 32 medarbejdere udstationeret ude hos kunder, øger Knowit engagementet på afstand ved at tage pulsmålinger hver anden uge.

Swedbank lytter - og øger engagementet

Piret Pellinen er ansvarlig for at arbejde med Swedbanks medarbejderengagement. Men hvordan fungerer det i en virksomhed med næsten 16.000 ansatte og 1.800 ledere?

Avalon Innovation bygger forretningen på engagement

Med ydmygt entreprenørskab og forretningsplaner, der inkluderer HR-nøgletal, vokser Avalon Innovation i en branche med hård konkurrence om medarbejderne.
- Vi elsker den fleksibilitet Simployer &frankly tilbyder. Det, at vi kan tilpasse alt og tilpasse spørgsmålene på vores eget sprog, gør en kæmpe forskel for, hvordan vores medarbejdere oplever værktøjet.
Evelina Wallers Business Transformation, Centigo

Book en demo i dag

Det er nemt og hurtigt at komme igang med Simployer &frankly. Kontakt os og se, hvordan platformen fungerer.