Telenor

Telenor får liv i strategierne ved hjælp af pulsmålinger

Telenors Sebastian Pehrson tester en ny tilgang til deres forretningsudvikling; han gør virksomhedsstrategien levende i hverdagen ved hjælp af pulsmålinger.

Sebastian Pehrsonleder af Telenors erhvervskundeservice, begyndte på en forandringsrejse i 2020, hvor han kiggede nærmere på deres strategier og målsætninger.

- Vi ved alle, at grundlaget for en succesfuld virksomhed er at have kompetente og motiverede medarbejdere. For at sikre det fundament er det ikke nok at tage temperaturen ved kaffemaskinen. Som leder skal jeg arbejde på en struktureret og målbar måde for at indsamle medarbejderindsigter, som jeg kan handle på, siger Sebastian Pehrson.

- Med målingerne bliver det tydeligt, om jeg skal forankre et spørgsmål yderligere eller justere handlingsplanen.
Sebastian Pehrson Leder af Telenors erhvervskundeservice

Han begyndte at bruge Simployer &frankly til at evaluere og styrke engagementet hos de 70 medarbejdere. Samtidig prøvede han en ny tilgang: at bruge værktøjet i sit strategiarbejde. En tilgang, der har bidraget til flere interne priser.

- Pulsmålingerne giver mig et aktuelt billede af, hvad der skal til for at bygge selve fundamentet for en attraktiv arbejdsplads. Næste skridt er at bruge &frankly som et taktisk kommunikationsmiddel for at sikre, at strategierne er levende og forankret i vores hverdag.

Det betyder, at han med situationstilpassede undersøgelser finder ud af, hvad der er relevant at arbejde med for at levere på strategien.

- Jeg sørger for, at alle forstår, hvad det betyder og ved, hvordan de kan bidrage til vores afdeling, Telenors vækst og tilfredse kunder.

Efter at Sebastian har set, hvordan medarbejderne har det i forhold til en strategi og målsætning, er næste vigtige skridt at omsætte indsigterne til handlingsplaner.

- Med målingerne bliver det tydeligt, om jeg skal forankre et spørgsmål yderligere eller justere handlingsplanen.

Rituals             Knowit             Dustin             Telenor             Swedbank

Om Telenor

Telenor Norge er landets største digitale tjenesteudbyder inden for mobil-, fastnet- og tv-tjenester. Hver dag arbejder Telenor på at gå forrest i digitaliseringen af ​​Norge og udvikle de bedste digitale sikkerhedstjenester til deres kunder.

www.telenor.dk