Simployer:

Platformen der kombinerer teknologi med engagement & HR

Simployer hjælper virksomheder med at gøre medarbejderrejsen til en succes – ved at lede, udvikle og inspirere medarbejdere. 

Kombinationen af moderne teknologi og lokale tilpasninger giver vores kunder mulighed for at bruge deres tid på værdiskabende HR og ledelse, således at både organisationen og arbejdsstyrken udvikler sig positivt. Simployer understøtter både operationelle og strategiske HR-processer.

Simployer understøtter og forenkler arbejdsdagen for ledere, HR og medarbejdere for over 1,2 millioner brugere i Norge og Sverige.

Teknologi med mennesker i fokus

Simployer giver dig et intuitivt værktøj, der sætter lederen i førersædet, og gør tingene enkle og relevante for medarbejderen, samt overskuelige og forudsigelige for HR. Dette er resultatet af ​​et HRM-system med mennesker i centrum.

Vi kalder det people first technology. 

Jeres persondata er sikret

Med mange ansatte er der mange personlige oplysninger at holde styr på og opdateret. GDPR stiller strenge krav til, hvordan virksomheder håndterer medarbejderoplysninger. Simployers personaleregister sikrer sikker opbevaring og rollestyret adgang, hvilket bidrager til høj datakvalitet og et godt overblik for HR.

Simployer HRM-systemet er bygget på en sikker og moderne HR-stamdatamodel. Det sikrer, at dataene opbevares sikkert, udveksles under streng identitetskontrol og adgangsstyring, og at dataen ikke ændres, går tabt eller destrueres på nogen uautoriseret måde – uanset årsagen.

Indsigter understøtter gode beslutninger

Gennem vores digitale viden- og supportcenter gør vi det nemt for ledere og specialister inden for HR, løn, regnskab, skat og HSE (Sundhed, Sikkerhed og Miljø) at træffe bedre beslutninger og styrke deres ekspertise. Vi har et stort rådgivningsteam i Sverige og Norge, der sikrer kvalitet og opdateret viden.

Dette gør vejen til indsigt og handling så kort som muligt.

Ejer

Ferd ejer majoriteten af Simployer. Ferd er et familieejet norsk investeringsselskab, der fokuserer på værdiskabende ejerskab i virksomheder og finansielle investeringer. Ud over sine kommercielle aktiviteter har koncernen et omfattende engagement i socialt entreprenørskab. Ferd ejes af Johan H. Andresen og hans to døtre Katharina og Alexandra.

Læs mere om Ferd