Tag pulsen på dit team - 5 vigtige grunde til at starte i dag!

Hvordan har dine medarbejdere det? Smart HR-teknologi giver dig svarene med det samme.
Caroline GottschalckMarketing Coordinator
torsdag den 15. februar 2024
Lesetid: 2 Minutter

Prøv &franklys pulsmåling og få hjælp med at opbygge vedvarende engagement og undgå dyre tab af dygtige medarbejdere - helt gratis!

Byd velkommen til fakta og læg mavefornemmelsen på hylden. Flere og flere investerer i smart HR-teknologi til strategisk indsamling og analyse af data for at træffe velovervejede HR- og forretningsbeslutninger. Her er fem grunde til, at du også bør gøre det:

1. Øg engagementet 

Engagerede medarbejdere giver ikke kun en god arbejdsplads - engagementet ses også på bundlinjen. Men for at arbejde effektivt med engagement skal du have kendskab til, hvad der driver dine medarbejdere. Med &frankly får du adgang til aktuelle data præsenteret på en letforståelig måde, der gør det lettere at se, hvornår, hvorfor og hvordan du skal handle.

2. Skab en god kultur

Kulturen på arbejdspladsen afspejler fælles værdier og udtrykkes gennem alle medarbejderes handlinger. Når du som leder regelmæssigt stiller spørgsmål til dine medarbejdere om, hvordan de oplever, at værdierne efterleves i dagligdagen, får du indsigt, der hjælper dig med at fortsætte med at fremme den adfærd, du ønsker at se.

3. Skab forandring 

Spørgsmål: Hvordan får du hele organisationen med på jeres forandringsrejse?  
Svar: Ved kontinuerligt at undersøge holdninger, drømme og behov hos både den enkelte og i teams. Hvis du følger op undervejs i udviklingsrejsen, øges sandsynligheden for, at I når slutmålet som et samlet og engageret team.

4. Styrk arbejdsmiljøet 

Strategisk arbejde med arbejdsmiljøet handler ikke kun om at overholde loven. Det handler også om at have en sund økonomisk holdning. Forskning viser nemlig, at et sikkert arbejdsmiljø er tydeligt forbundet med virksomheders afkast.

Derfor er det helt afgørende at opfange signaler om utilfredshed tidligt for at kunne handle. Regelmæssige pulsmålinger hjælper med at klarlægge teamets tilstand og langsigtet udvikling!

5. Tiltræk de bedste talenter 

Konkurrencen om talenter er intens! Derfor er aktivt employer branding-arbejde en uundgåelig nødvendighed i dag. For at lykkes er det helt afgørende at arbejde strategisk med jeres eksisterende medarbejdere.

HR-tech som &frankly gør det hele lettere for dig: Mål hvor attraktive I er nu, stil opfølgende spørgsmål for at få uddybet din indsigt og skab nye adfærdsmønstre hos den enkelte medarbejder, for at opbygge stærke repræsentanter for jeres virksomhed. 

Nysgerrig på &frankly?

Vi fortæller gerne mere og tilbyder en gratis testperiode for at vise, hvordan værktøjet kan gøre en forskel for netop din virksomhed. Kontakt os allerede i dag!

Book demo til pulsmåling i dag

Hold dig opdateret med vores gratis nyhedsbrev

Rise & Shine-nyhedsbrevet er for HR og ledere, der vil frigøre det fulde potentiale i deres medarbejdere. ⭐

Udfyld formularen nedenfor, og modtag Rise & Shine!

Del siden: