Artikler

26.10.2022
Engagement og motivation i svære tider - 4 tips til, hvordan du lykkes - I usikre tider kan det være svært at fastholde medarbejdernes engagement, men det er også nu, at det er vigtigere end nogensinde, siger Caroline Fjellner, Chief Product Officer og stifter af &frankly. Her får du Carolines 4 bedste råd til, hvordan du motiverer dine medarbejdere, når virksomheden går en udfordrende periode i møde.
06.06.2022
Sådan kan du som leder håndtere forskellige typer konflikter - Håndtering af konflikter på arbejdspladsen kan være meget udfordrende for en leder. Her får du tips og råd om, hvordan du kan tage fat på forskellige typer konflikter og løse dem på en god måde.
06.06.2022
Den gode samtale med en underpræsterende medarbejder - Hvordan bør du som leder gribe det an, når du skal have en samtale med en medarbejder, der ikke leverer i overensstemmelse med forventningerne? I denne artikel får du gode råd og tips til, hvad du bør sige og gøre.
27.04.2022
Hvad er en eNPS-score? - eNPS er en populær metode til at måle medarbejderloyalitet. Men hvordan fungerer det egentlig? Og hvad betyder resultatet?
26.04.2022
8 ud af 10 oplever stress på arbejdet: Årsager, symptomer og foranstaltninger, du bør kende - Dette kan du gøre som leder for at reducere din egen og dine medarbejderes stress
01.02.2022
5 tips til ledere, som vil øge engagementet - Engagementet på arbejdet var hårdt ramt under pandemien. Men der er flere simple tiltag, du som leder kan gøre for at vende udviklingen og blive en bedre leder. Hvilken af rådene vil du starte med?
17.08.2020
Hvad er employer branding? 5 grunde til at arbejde med jeres brand som arbejdsgiver - Employer branding indebærer at arbejde strategisk med at styrke, ændre, forenkle eller forbedre den eksisterende opfattelse, der findes om jer som arbejdsgiver.
14.04.2020
7 tips til at arbejde med kultur og værdier - Hvor godt det går for en organisation, har ofte sammenhæng med den eksisterende kultur. Få 7 konkret tips til arbejdet med kultur og jeres værdier
12.12.2019
7 kernespørgsmål, du skal stille til dine medarbejdere - Gør enkle spørgsmål om engagement til en succesfaktor i din ledelse. "Så får du en løftearmseffekt," fortæller Viktoria Lindhé, Head of Customer Success, hos Simployer &frankly.
02.12.2019
5 tips fra Jesper Ek - sådan øger du engagementet - Øgning af medarbejdernes engagement er nøglen, når man vil vende nedadgående rentabilitet og røde tal. Med denne 5-trins metode sætter Jesper Ek fokus på individets egne drivkræfter.
16.09.2019
Sådan skaber du en god feedback-kultur - Hver femte medarbejder (22%) føler sig ikke værdsat på arbejdspladsen. Det viser data fra &frankly. Ikke at føle sig valideret er faktisk den største grund til, at medarbejdere skifter job. Men anerkendelse er ikke kun lederens ansvar. Feedback fra kolleger er lige så vigtig. Sådan skaber du som leder en medarbejderdrevet anerkendelseskultur.